<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii">
</head>
<body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 14px; font-family: Calibri, sans-serif;">
<div>Hi Fraser,</div>
<div><br>
</div>
<div>Can you provide the configuration? Also the command line to run snort.</div>
<div><br>
</div>
<div>Best,</div>
<div>Hui.</div>
<div><br>
</div>
<span id="OLK_SRC_BODY_SECTION">
<div style="font-family:Calibri; font-size:11pt; text-align:left; color:black; BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-LEFT: medium none; PADDING-BOTTOM: 0in; PADDING-LEFT: 0in; PADDING-RIGHT: 0in; BORDER-TOP: #b5c4df 1pt solid; BORDER-RIGHT: medium none; PADDING-TOP: 3pt">
<span style="font-weight:bold">From: </span>Peter Fraser <<a href="mailto:pjfraser82@...11827...">pjfraser82@...11827...</a>><br>
<span style="font-weight:bold">Date: </span>Tuesday, November 25, 2014 at 10:43 PM<br>
<span style="font-weight:bold">To: </span>"<a href="mailto:snort-users@lists.sourceforge.net">snort-users@lists.sourceforge.net</a>" <<a href="mailto:snort-users@lists.sourceforge.net">snort-users@...974...rceforge.net</a>><br>
<span style="font-weight:bold">Subject: </span>[Snort-users] Problems configuring react: msg;<br>
</div>
<div><br>
</div>
<div>
<div>
<div dir="ltr">Hi, 
<div><br>
</div>
<div>I have setup snort running as an IPS using NFQUEUE. </div>
<div><br>
</div>
<div>I can detect rules and run block and deny on them however I cannot seem to get react to respond with a html page. </div>
<div><br>
</div>
<div>here is my configure command: </div>
<div><br>
</div>
<div>./configure --enable-sourcefire --enable-open-appid --enable-react --enable-flexrsp3<br>
</div>
<div><br>
</div>
<div>I am running Snort  2.9.7.0</div>
<div><br>
</div>
<div>my rule example is: </div>
<div><br>
</div>
<div>drop tcp any any -> any $HTTP_PORTS  (msg:"<a href="http://www.news.com.au">http://www.news.com.au</a>"; content:"<a href="http://news.com.au">news.com.au</a>"; react: msg; sid:283; rev:1;)<br>
</div>
<div><br>
</div>
<div>I have followed the docs and I am happy to accept all defaults at this stage with regard to the response but the connection still just times out regardless. </div>
<div><br>
</div>
<div>Any help is greatly appreciated. </div>
<div><br>
</div>
<div>Cheers </div>
<div><br>
</div>
<div>Fraser</div>
<div><br>
</div>
<div><br>
</div>
</div>
</div>
</div>
</span>
</body>
</html>