[Snort-users] Continuous packet streaming on boot of CentOS 6.3 64 bit

Russ Combs rcombs at ...1935...
Tue Jun 11 04:15:03 EDT 2013


On Tue, Jun 11, 2013 at 4:12 AM, Mayur Patil <ram.nath241089 at ...11827...>wrote:

> Thanks Russ sir for reply.
>
> My problem is I am unable to log into command line mode  i.e. Ctrl+Alt+F2
>
> and also GUI mode of CentOS. And after that I have to add this path.
>
> Would you please guide me how to do that it will be a great help !!
>
> Can you shell in?  If that doesn't work, try unplugging your network
cable(s).


> Thank you !!
> --
> *Cheers,
> Mayur*.
>
> On Tue, Jun 11, 2013 at 1:33 PM, Russ Combs <rcombs at ...1935...> wrote:
>
>> On Tue, Jun 11, 2013 at 3:41 AM, Mayur Patil <ram.nath241089 at ...11827...>wrote:
>>
>>> Hello,
>>>
>>>  I am seeing something like this
>>>
>>>  *06/11 11:0246  10.1.46.123:136 -> 10.1.46.255:137*
>>>  * UDP:TTL :128 TOS:8 ID:20 IpLen:20 DgmLen:78 Len:50
>>>
>>> * in continuous streaming of packets.
>>> *
>>> *
>>> * *Now I am sure that this is the Snort startup script problem.....!!
>>>
>>>  At the starting I have seen message  *starting snort in packet dump
>>> mode*
>>>
>>>  Please help how to disable this mode or disable snort script from
>>> loading at boot time??
>>>
>>
>> *Running in packet dump mode is because you don't have a "-c
>> path/snort.conf" option on your command line. *
>>
>>>
>>> On Tue, Jun 11, 2013 at 11:00 AM, Mayur Patil <ram.nath241089 at ...11827...>wrote:
>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>>    I have stuck on one issue. I am unable to see either GUI or CLI for
>>>> CentOS 6.3.
>>>>
>>>>    Description as follows:
>>>>
>>>>    I was just checking my snort script on centos machine yesterday. So
>>>> I left machine as it is.
>>>>
>>>>    When I come today, screen location has changed on desktop so I
>>>> adjusted and reboot.
>>>>
>>>>    When I reboot it takes much time to boot, so I press any key on
>>>> keyboard it shows
>>>>
>>>>    fast continuous streaming, no idea of what, seems like to be many
>>>> packets
>>>>
>>>>    Somewhat
>>>>
>>>>    UDP---TLS-----255.255.255.0 ------------------->
>>>>
>>>>     like this. When I try to load the Ctrl+Alt+f2 nothing happens.
>>>>
>>>>     I am also unable to login through Putty but I am able to ping the
>>>> machine.
>>>>
>>>>     How to stop this packet steaming??
>>>>
>>>>     Need help please!!
>>>>
>>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.snort.org/pipermail/snort-users/attachments/20130611/c3cfc9a0/attachment.html>


More information about the Snort-users mailing list