[Snort-users] Seeing "Caught Alrm-Signal" hourly. Any advice why?

Andy Berryman aberryman at ...14765...
Tue Jun 15 17:50:14 EDT 2010


I'm seeing this hourly on my snort machines. I can't figure out why it
started doing this with Snort 2.8.6 update. I'm sure it has something to
do with the way it was compiled, but I have no idea how we did it or if
it's something I need to look into. 

 

Snort isn't restarting, that I can tell. The PID is the same throughout
syslog. 

 

Thanks,

Andy Berryman

 

 


###############################################################################
This message from Cymtec Systems, Inc. contains confidential information and is solely for the use of the recipient(s) named above.  If you are not the intended recipient or an agent responsible for delivering it to the intended recipient, you are hereby notified that you have received this message in error and that any review, disclosure, copying, distribution or use of the contents of this message is strictly prohibited.  If you have received this message in error, please destroy it immediately and notify Cymtec Systems, Inc. by telephone at +1.314.993.8700 or by return e-mail.                    
###############################################################################
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.snort.org/pipermail/snort-users/attachments/20100615/f88a227f/attachment.html>


More information about the Snort-users mailing list