[Snort-users] getting error when using -s

snort snort snort001 at ...125...
Thu Apr 10 06:26:08 EDT 2003


Solved!:)

thank you!


>From: Erek Adams <erek at ...950...>
>To: snort snort <snort001 at ...125...>
>CC: Pig-A-Holics Anonymous <snort-users at lists.sourceforge.net>
>Subject: Re: [Snort-users] getting error when using -s
>Date: Thu, 10 Apr 2003 09:11:32 -0400 (EDT)
>
>On Thu, 10 Apr 2003, snort snort wrote:
>
> > since snort 1.9.x series, and now 2.0.0rc1, I am getting errors with 
>using
> > the -s option. Before 1.9.x I used to initialize snort with the basic 
>snort
> > -des -c ./snort.conf , but now when I try it, I get the help information
> > (with all options) and :
> >
> > Uh, you need to tell me to do something...
> > : No such file or directory
> >
> > If I change to snort -c ./snort.conf -des bogon, I get the initial snort
> > information, but in the end I get:
> > Version 2.0.0rc1 (Build 61)
> > By Martin ...
> > (null)(0) => No arguments to alert_syslog preprocessor !
> >
> > The question is: How can I make Snort log to default syslog
> > (/var/log/messages) ?
>
>Update to rc4 [0].  That was a bug that was fixed in rc2, IIRC.
>
>Cheers!
>
>-----
>Erek Adams
>
>    "When things get weird, the weird turn pro."   H.S. Thompson
>
>
>[0]	http://www.snort.org/dl/snort-2.0.0rc4.tar.gz
>
>


_________________________________________________________________
Imposto de Renda no MSN: guia passo-a-passo 
http://www.msn.com.br/ir2003/default.asp





More information about the Snort-users mailing list