[Snort-users] Problem with running Snort

dawnshade h-k at ...1975...
Wed Jul 17 22:54:03 EDT 2002


When ruuning snort from command line: su-2.05a# snort -v

Snort starting, but does nothing!!!


su-2.05a# snort -v
Log directory = /var/log/snort

Initializing Network Interface cp0

        --== Initializing Snort ==--
Decoding PPP on interface cp0

        --== Initialization Complete ==--

-*> Snort! <*-
Version 1.8.7 (Build 128)
By Martin Roesch (roesch at ...1935..., www.snort.org)
^C

===============================================================================
Snort analyzed 0 out of 316 packets, The kernel dropped 0(0.000%) packets

Breakdown by protocol:                Action Stats:
    TCP: 0          (0.000%)          ALERTS: 0         
    UDP: 0          (0.000%)          LOGGED: 0         
   ICMP: 0          (0.000%)          PASSED: 0         
    ARP: 0          (0.000%)
   IPv6: 0          (0.000%)
    IPX: 0          (0.000%)
  OTHER: 0          (0.000%)
DISCARD: 0          (0.000%)
===============================================================================
Fragmentation Stats:
Fragmented IP Packets: 0          (0.000%)
    Fragment Trackers: 0         
   Rebuilt IP Packets: 0         
   Frag elements used: 0         
Discarded(incomplete): 0         
   Discarded(timeout): 0         
  Frag2 memory faults: 0         
===============================================================================
TCP Stream Reassembly Stats:
        TCP Packets Used: 0          (0.000%)
         Stream Trackers: 0         
          Stream flushes: 0         
           Segments used: 0         
   Stream4 Memory Faults: 0         
===============================================================================
Snort received signal 2, exiting


Can anyone help me??? I dont know what happening!


  

-- 
                 mailto:h-k at ...1975...





More information about the Snort-users mailing list