[Snort-users] Seg Fault

Demetri Mouratis dmourati at ...3877...
Sat Feb 23 16:23:04 EST 2002


I had a similar problem with 7.2 and snort.  I rebuilt snort from source
and that cured the segfaults.  Maybe a bad rpm?
On Sat, 23 Feb 2002, neptuna wrote:

> Hello
>
> Running RH 7.2. when i start snort referenceing my snort.conf it segfaults:
> Initializing rule chains...
> No arguments to frag2 directive, setting defaults to:
>     Fragment timeout: 60 seconds
>     Fragment memory cap: 4194304 bytes
> Stream4 config:
>     Stateful inspection: ACTIVE
>     Session statistics: INACTIVE
>     Session timeout: 30 seconds
>     Session memory cap: 8388608 bytes
>     State alerts: INACTIVE
>     Scan alerts: ACTIVE
>     Log Flushed Streams: INACTIVE
> Stream4_reassemble config:
>     Server reassembly: ACTIVE
>     Client reassembly: ACTIVE
>     Reassembler alerts: ACTIVE
>     Ports:
> 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ..
> Using LOCAL time
> Segmentation fault
> ---
>
> any ideas ?
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.325 / Virus Database: 182 - Release Date: 2/19/2002
>
>
> _______________________________________________
> Snort-users mailing list
> Snort-users at lists.sourceforge.net
> Go to this URL to change user options or unsubscribe:
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/snort-users
> Snort-users list archive:
> http://www.geocrawler.com/redir-sf.php3?list=snort-users
>

---------------------------------------------------------------------
Demetri Mouratis
dmourati at ...3878...





More information about the Snort-users mailing list