[Snort-users] Snort won't run

Kevin Brown Kevin.M.Brown at ...1022...
Thu May 10 17:56:12 EDT 2001


looks like you are missing a file.  do you have a classification.config file
in the directory with your .rules files.  If yes, then do you have it
included in snort.conf along with the rules?

-----Original Message-----
From: alexus [mailto:ml at ...1718...]
Sent: Thursday, May 10, 2001 14:50
To: snort-users at lists.sourceforge.net
Subject: [Snort-users] Snort won't run


i'm using snort 1.7 with latest set of rules

for some reason it won't run, any ideas?

su-2.04# /usr/local/bin/snort -c /usr/local/bin/rules/snort.conf

        --== Initializing Snort ==--

Initializing Network Interface fxp0
Decoding Ethernet on interface fxp0
Initializing Preprocessors!
Initializing Plug-ins!
Initializating Output Plugins!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Initializing rule chains...

*WARNING*: unknown preprocessor "stream2", ignoring!


*WARNING*: unknown preprocessor "rpc_decode", ignoring!


*WARNING*: unknown preprocessor "bo", ignoring!


*WARNING*: unknown preprocessor "telnet_decode", ignoring!

database: compiled support for ( mysql )
database: configured to use mysql
database:          user = alexus
database: database name = alexus
database: password is set
database:          host = localhost
database:   sensor name = 64.81.208.245
database:     sensor id = 1
database: using the "log" facility
Error: Unknown config: classification
su-2.04# 

what am i doin wrong now?


_______________________________________________
Snort-users mailing list
Snort-users at lists.sourceforge.net
Go to this URL to change user options or unsubscribe:
http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/snort-users
Snort-users list archive:
http://www.geocrawler.com/redir-sf.php3?list=snort-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.snort.org/pipermail/snort-users/attachments/20010510/209b6bc2/attachment.html>


More information about the Snort-users mailing list