[Snort-users] Re: Snort Error (Newbie Alert)

Bob Staaf rstaaf at ...1457...
Tue Mar 6 12:53:44 EST 2001


To all,

     Well, as always things aren't as simple as they seem.  Will have to dig
further.  If anyone has any ideas on this I would appreciate it.

Thanks

Bob

----- Original Message -----
From: "Bob Staaf" <rstaaf at ...1457...>
To: "Bob Staaf" <rstaaf at ...1457...>; <Snort-users at lists.sourceforge.net>
Sent: Tuesday, March 06, 2001 12:23 PM
Subject: [Snort-users] Re: Snort Error (Newbie Alert)


> To all,
>
>      I think I might have found the problem.  In that particular rule
there
> was no space between EXPLOIT and x86.  I edited the rule and will see if
> that takes care of it.
>
> Thanks
>
> Bob
>
> ----- Original Message -----
> From: "Bob Staaf" <rstaaf at ...1457...>
> To: <Snort-users at lists.sourceforge.net>
> Sent: Tuesday, March 06, 2001 12:18 PM
> Subject: Snort Error (Newbie Alert)
>
>
> > Hello all,
> >
> >      Have successfully got snort 1.7 running on my Red Hat 6.2 server
and
> am
> > now trying to get the latest rules running.  I am getting the following
> > error when my server starts up snortd.  Any ideas?
> >
> > Mar  6 11:44:45 swshost snort: [!] ERROR
> /etc/snort/rules/exploit.rules(21)
> > => Bad port number: "(msg:"EXPLOIT"
> >
> > Thanks
> >
> > Bob
> >
>
>
> _______________________________________________
> Snort-users mailing list
> Snort-users at lists.sourceforge.net
> Go to this URL to change user options or unsubscribe:
> http://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/snort-users
>





More information about the Snort-users mailing list