[Snort-devel] [ snort-Bugs-701982 ] configure.in: bad test for libnet location

SourceForge.net noreply at ...12...
Wed Mar 12 06:11:13 EST 2003


Bugs item #701982, was opened at 2003-03-12 05:05
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=103357&aid=701982&group_id=3357

Category: None
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Submitted By: NN Poster (nnposter)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: configure.in: bad test for libnet location

Initial Comment:
Test for libnet headers in configure.in is broken when a 
user wishes to use
--with-libnet-includes to specify a custom location. The 
test is working
correctly if the user has functional libnet-config or the 
libraries are in one
of the common locations.

(relevance: snort 1.9.1, build 233, packaged as snort-
stable as of 3/11/03)

--- configure.in  2003-03-03 11:13:10.000000000 -0700
+++ configure.in.new      2003-03-11 
20:49:57.000000000 -0700
@@ -826,7 +826,7 @@

     AC_MSG_CHECKING(for libnet version 1.0.2a)
     if test -z `libnet-config --cflags | grep "\-I"`; then
-      if test "$with_libnet_includes" = "yes"; then
+      if test "$with_libnet_includes" != "yes"; then
         libnet_dir="${with_libnet_includes}"
       else
         libnet_dir="/usr/include /usr/local/include"


----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=103357&aid=701982&group_id=3357




More information about the Snort-devel mailing list